O nama

Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo održavanje devete po redu "Prolećne kardiološke radionice", a nakon deset godina postojanja i rada Akademskog medicinskog edukacionog centra (AMEC). Ove godine želimo da se zahvalimo svim predavačima koji su od prve Radionice, održane pre devet godina na Staroj Planini, pa sve do danas, svojim aktivnim učešćem doprineli kvalitetu i prepoznatljivosti koju ona ima. Interesovanje lekara za učešće na „Prolećnoj kardiološkoj radionici” je i ove godine veliko, i organizatori će se potruditi da opravdaju sva očekivanja. Posebno mesto u naučnom programu će imati radionice posvećene ehokardiografiji, srčanoj insuficijenciji, interventnoj kardiologiji, kardiovaskularnoj dijagnostici i preventivnoj i sportskoj kardiologiji. Sadržaj Radionice će i ove godine biti obogaćen tradicionalnim prikazima slučajeva u "Cardio Hub-u", dnevnim newsletterima, kongresnim novinama i knjigama koje su izdate prethodnih godina. Ove godine značajan deo programa biće održan u hotelu „Gorski”, gde će pored jedne sale za predavanja i jedne za ehokaridografsku školu, biti organizovan i „hub” gde će sesije biti organizovane u formi razgovora sa ekspertima u vezi velikih kardioloških tema.

Koristimo priliku i da se zahvalimo velikom broju farmaceutskih kompanija, bez čije podrške ne bismo mogli da organizujemo ovako veliki kongres. Većina farmaceutskih kuća će se predstaviti simpozijumima ili sponzorisanim predavanjima u redovnom programu kongresa.

Svi učesnici kongresa moraju biti registrovani na ulazu u hotel Grand, a bedž sa QR kodom koji tom prilikom dobijaju će biti neophodan za prisustvovanje svim kongresnim sadržajima.

"Prolećna kardiološka radionica" je akreditovana kao nacionalni kongres sa međunarodnim učešćem odlukom Zdravstvenog saveta Srbije broj 153-02-00118/2023-01 od 13.03.2023. godine, pod evidencionim brojem А-1-201/23, na sledeći način: broj bodova za predavače 13, broj bodova za pasivno učešće 8.

Za više informacija možete da nas kontaktirate na 0637563843, 0642744631 ili putem mejla na amecedukacija@gmail.com

Program

Preuzmite program Prolećne kardiološke radionice